Team

Over Chantal van der Wal

Na mijn HBO opleiding HRM ben ik mijn loopbaan gestart in de commerciële dienstverlening waar ik mij hoofdzakelijk heb bezig gehouden met werving en selectie van werknemers voor grote organisaties. Daarna heb ik veel mensen in verschillende sectoren begeleid in outplacement- en reintegratie trajecten. Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar HR dienstverlening. Op interim basis heb ik binnen verschillende organisaties meegedacht over personeelsbeleid en uitvoerende HR taken verricht. Vanuit deze rol heb ik jarenlang leidinggevenden ondersteund bij het uitvoeren van hun taken en gecoacht bij het op een juiste manier invullen van hun rol. Om dit gedegen te kunnen doen heb ik een Post HBO Registeropleiding tot professioneel coach afgerond aangevuld met stresscounseling en ben ik gecertificeerd TMA Professional en teamcoach. Ik ben een sensitief en mensgericht persoon die makkelijk contact maakt en communicatief vaardig is. In mijn werk hanteer ik een praktische, doelgerichte en resultaatgerichte aanpak. Forza coaching is aangesloten bij de NOLOC.

Over Bregje Verschaeren

Binnen Forza Coaching & Human Resources ben ik werkzaam als coach en trainer. Daarnaast neem ik assessments af in werving- en selectieprocedures en loopbaan ontwikkeltrajecten. Ook ben ik, als gecertificeerd DISC trainer, regelmatig te vinden binnen organisaties voor het geven van trainingen op het gebied van communicatie en teamontwikkeling. Mijn passie voor het coachvak geef ik graag door. Dit doe ik als trainer voor een jaaropleiding tot professioneel coach. Als coach ben ik sterk in het echt luisteren, het verhaal horen achter de zinnen. Tevens ben ik in staat goed te spiegelen en te motiveren. Als docent en trainer weet ik een prettige sfeer te creëren waarin groei en ontwikkeling bovenaan staan.

  • |
  • |

Over Leandra Bosma

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in talenten van mensen en hoe deze worden ingezet binnen organisaties. Wat maakt nu dat de ene organisatie hier veel beter mee omgaat dan een ander? Ik heb Arbeid- en Organisatie Psychologie gestudeerd en ben na mijn studie mij langzamerhand steeds meer richting Human Resource Management en Development gaan bewegen. Het reilen en zeilen van mensen binnen organisaties vind ik bere-interessant, en met name de effecten van goed leiderschap hierop. Ik heb me gedurende mijn carrière enorm verbaasd over hoe leidinggevenden medewerkers aansturen en verwachtten daarmee goede effecten te behalen… dat kan anders!

  • |
  • |

Trainingen en werksessies

Benieuwd naar welke trainingen en werksessies wij verzorgen? Kijk eens rond!

Alles bekijken

Wat wij in ons leven het meest nodig hebben, is iemand die ons ertoe brengt te doen, waartoe wij in staat zijn. "